فعالیت جمعی و رفتار گروهی گالری داران در فضای فرهنگی ایران، انزوا یا اجتماع؟
هنرهای تجسمی بیش از هر هنر دیگری نیازمند به تجمیع هنرمندان، گالریداران، منتقدان و مخاطبانشان دارد تا تاثیر و تاثر اجتماعی بیشتری برهم نهند. اما بیش از هر چیز مکانسیم دفاعی بهکاررفته در بین گالریداران که با ازدیاد روزبهروزشان نیز پررنگتر شده است، باعث شده پویایی فضای هنری کاهش پیدا کند و جایگاه هویتساز پیشین آنها خدشهدار شود.
نگاهی به هنرِ مائوریتزیو کاتلان به بهانه اثر کمدین یا موز رو کی خورد؟!
مائوریتزیو کاتلان- متولد 1960میلادی در پادوا ایتالیا- بهعنوان یک هنرمند پیشرو در روزگارِ حاضر برخی از فراموش نشدنیترین صحنههای هنر معاصر را خلق کرده است.
مروری بر نقاشی های جلال شباهنگی (از دشت ها و کویرها گل و مرغ ها و حجم های شیشه ای)
جلال شباهنگی هنرمند شاخص و صاحب سبکی است که نه تنها در عرصۀ نقاشی زبردست و یگانه است که در طراحی و ساخت حجمهای شیشهای و در تصویرسازی نیز بینظیر است.
تحلیلی اقتصادی بر سه حراج کریستیز، ساتبیز و بونامز لندن در ماه اکتبر
در سه حراج ساتبیز، کریستیز و بونامز بهطور مجموع 251 اثر از 14 کشور منطقۀ خاورمینه و منا حضور داشت و گرچه کشور مصر با 78 اثر بیشترین فراوانی آثار را در سه حراج داشت اما میزان فروش آثار ایران با 48 اثر بیش از سایر کشورهای منطقه بود، مجموع فروش آثار ایرانی با رقم دو میلیون و 600 پوند بود
هنر هانیبال الخاص در خلال سال های زندگی او
هانیبال الخاص به عنوان بزرگترین معلم طراحی در ایران تاکنون 5 اثر در 9 دورۀ حراج تهران شرکت داده است، اما خود الخاص و آثارش کمتر شناخته شده و فروش آثار الخاص در حراج های جهانی با اقبال خوبی مواجه نبوده است.